Студио за красота Arena Style vip, студио за красота Arena style vip, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, лазарна епилация в Пловдив, микроблейдинг, удължаване на мигли, удължаване на коса,

     

 

Лазарна епилация

 

     

 

Диоден лазер за лазерна епилация

 


Диодната лазерна епилация с дължина на вълната 808 nm е най-новата технология в областта на лазерната епилация тя е почти безболезнена и с най-дълга трайност на ефекта (над 10-12 години). Това е причината диодната лазерна епилация да носи името „златен стандарт в лазерната епилация”. При диодната лазена епилация дължината на вълната е 808 nm, което позволява лазерното лъчение да се усвоява основно от меланина в космения фоликул, но не и от този в кожата. Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожава както повърхностните така и най-дълбоките фоликули. Процедурата е много щадяща за кожата, тъй като няма изгаряне на косъма и риск от изгаряния на кожата, Благодарение на директния контакт на лазерната глава, космените фоликули са възможно най-близо до източника на лазерно лъчение, епидермиса се разтяга и става по-тънък, а цялата енергия на лъчението се насочва директно към клетките на фоликула. Контактното охлаждане достигащо до -5 С е проектирано така, че ефективно да отвежда топлината от повърхностните слоеве на кожата което прави процедурата от почти безболезнена и изключително комфортна за пациента.
Уреда е универсален и най-добър за епилация на всички типове кожа.

Предимства на Диоден лазер за епилация 1700

• не нарушава целостта на кожата;
• висока ефективност и безвредност на процедурата;
• не остават белези и дразнене;
• незабавно отстраняване на космите;
• висок комфорт на процедурата;
• голяма безопасност
• може да се направи по всяко време на годината.

 

Най-дългосрочното и ефективно решение за кожа без косми е безопасната, комфортна,  ефективна и трайна лазерна епилация, извършена с професионални уреди. Апаратите за домашна употреба са изключително бавни, а резултатите са незадоволителни.

 

 

 Разполагаме с различни медицински платформи, произведени от най-големите компании в бранша. Те са тествани за безопасност и са пригодени за разнообразните комбинации от тен и вид на окосмяването, които има всеки отделен човек. 

Нежеланото окосмяване по тялото винаги е бил кошмарът на жените. Нежната половина от населението, за да бъде с наистина гладка и красива кожа, се подлага на невероятни процедури, за да се отърве от космите.
Във войната с тях са позволени всички средства – самобръсначки, кола маска, епилатор и какво ли още не.

 

В древността дамите са използвали кремък, смола, карамел, мед и дори смес с арсеник или гасена вар, които често оставяли тежки белези по епидермиса. В наши дни тези методи са хем отживелица, хем нещата не са се променили кой знае колко. 

Най-безболезненият, бърз и ефективен метод си оставасамобръсначката. Недостатъците му обаче са, както добре знаете, в това, че още на втория ден косъмчетата поникват и след дългото му прилагане те стават все по-черни, дебели и нагъсто.

С най-задоволителен дълготраен ефект са методите, при които косъмът се отстранява заедно с корена. Кола маската и епилаторът осигуряват този ефект. И двете процедури обаче са свързани с болка и време. Кола маската винаги се получава най-успешно, когато е направена от козметик в подходящо за целта студио. Това коства време и пари. В домашни условия също може да се прави, но не всички дами успяват да се справят със задачата.

Що се отнася до епилацията, тя се извършва у дома и трябва да се заредите с търпение, свободно време и място, където космите спокойно да падат и след това да бъдат почистени. Както ясно се вижда, всички тези методи имат своитепредимства, но и немалки недостатъци, а в крайна сметка космите продължават да си растат и да изискват от нас през няколко дена да ги отстраняваме.

 

От няколко години насам обаче все по-силно навлизат фото- и лазерната епилация.

Те са стъпка в развитието на естетичната медицина и обещават да елиминират цялото окосмяване в третираните с тях зони.
И за двете техники се изискват специална апаратура и подготовка от страна на извършващия манипулацията.
Но докато фотоепилацията е по-евтина и почти всеки козметичен салон има закупен уред и предлага услугата, то с 
лазерът нещата стоят по по-различен начин.

 

При него цените определено са по-високи, освен това не се предлага на толкова много места. Причината е, че се изисква медицински подготвено лице, което да борави с машината. Специалистите са дерматолози и най-добре могат да ви консултират от колко процедури ще имате нужда, според типа на вашето окосмяване.

Това, което трябва да знаете преди да отидете на лазерна епилация е, че е нужно космите да не бъдат махани от корен поне тр-четири седмици преди това. Всъщност, колкото по-силен е косъмът или гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.

И да, няма как нещата да се случат с магическа пръчка след едно-две посещения, медицината още не е стигнала до това ниво.

Нужни са поне шест процедури, за да се премахне окосмяванете и ефектът да се задържи за дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация, космите трябва да са обръснати.Задължително трябва да бъдете запознати с процедурата от страна на специалистите, които сте решили да посетите. В студиото получавате специална бланка, съдържащата цялата информация около процедурата, какво се изисква от вас, какво ще направи лекарят, какво може да очаквате и за какво да внимавате. След като прочетете информацията, дори се подписвате на картона, което удостоверява, че вие вече сте наясно какво се случва.

Бенките в зоната, която подлагате на обезкосмяване, не се третират. Лъчът минава около, но в никакъв случай над тях. Това означава, че в тази област могат да останат косъмчета, които после да отстраните ръчно с помощта на пинсета.

Трябва да ви дадат специални очила, които целят да предпазят очите от светлината на машината. Отделно от това, главата се обръща в противоположната посока.

 

Що се отнася до въпроса, който всеки го вълнува – боли ли, то мога да кажа от опита, който имам (както с фото, така и с лазерна епилация), че да – има лека болка, но тя трае секунди и не е нищо страшно или притеснително.

Лично при мен болката при фотоепилация на подмишниците беше доста по-силна от тази при лазерна на същото място.

Другото интересно явление е, че след приключване на работата на лазера се усеща една лека миризма на опърлено, която обаче е съвсем нормална и не следва да ви притеснява.

При лазерната епилация процедурите трябва да са на не по-малко от 25 дена, като лекарят, който работи с вас, най-добре ще може да ви каже за вашата кожа и окосмяване колко трябва да е този интервал. Когато се извършва лазерна епилация на особено нежни места – като лице, ще ви бъде препоръчан специален слънцезащитен крем, с който да се мажете след това за успокоение на епидермиса. Ако дерматологът ви посъветва да си вземете такъв продукт, по-добре го направете, а не си мислете, че просто се опитва да ви накара да харчите още пари.

 

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Лазарна епилация/ Солариум/ Продукти/ Промции/

     Микроблейдинг / Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти / Удължаване на мигли/ Удължаване на коса Пробиване на уши /Отслабване