Студио за красота Arena of Beauty, студио за красота Arena, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, арена Пловдив,

     

 

Маникюр 

              

Маникюр  изпълнен от изключително опитен професионалист ще превърне Вашите нокти в истинско бижу. Ще Ви предложим най-новите техники за дълготрайна красота с качествен маникюр от сериите на “SNB, OPI” който задоволява напълно очакванията на взискателната и съвременна жена - здрави нокти, богати нюанси, уникална издръжливост на покритието и моментално удовлетворение от процедурата.

 

Красивите и добре оформени нокти са украшението на женските ръце. Но за да изглеждат Вашите ръцете идеално трябва и грижата за тях да бъде на ниво.

 

  • Френски маникюр -  това е един от най-популярните и универсални начини за декорация на нокти. Подходящ е за всякакви поводи, както за ежедневието, така и за специалните случаи.
  • В класическия си вид се използва като основа за много видове дизайн на нокти.
  • СПА терапия
  • Парафино терапия на ръцете -  Вашите ръце непрестанно са изложени о на капризите на времето. Парафинотерапията е най-подходяща за хидратация, омекотяване и възстановяване на кожата. Още след първия сеанс сухата, загрубяла кожа на ръцете е  по-мека и кадифена, тенът е избистрен, а ноктите - добре подхранени.
  • Gelish - изберете един от 48 цвята Gelish лак и му се наслаждавай за 21 дни!
  • Ши лак /Shellac/ е първия хибриден цвят, разработван повече от пет години в лабораториите на CND (Creative Nail Design) и без аналог на световния пазар. Истинска иновация без износване и напукване на покритието, с гарантирана дълготрайност - 14 дни без дефекти. Shellac се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно. Част от революционния модел при Shellac се крие и в начина, по който покритието се сваля - нежно и бързо, без пилене и вредно влияние върху ноктите ви.

 

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти