Студио за красота Arena Style vip, студио за красота Arena style vip, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, лазарна епилация в Пловдив, микроблейдинг, удължаване на мигли, удължаване на коса,

     

 

Маникюр

 

Маникюр

Процедурата маникюр включва. Оформяне на ноктите с желаната от вас форма, подготовка на кожичките за избутване пилене  и/или рязане, полиране на кожичките, подготвяне на нокъте за лакиране. Процедурата трае 20-25 мин., след което ноктите може да се лакират в обикновен лак, гел лак или да се направи ноктопластика, да се направи SPA процедура или парафинова терапия(всяка от тези процедури отнема различно време). След това ръцете се мажат с крем а кожичките с олио за кожички. 

 Маникюр с гел лак

 Тази процедура включва класически маникюр    ( оформяне на нокти, почистване на кутикула) и лакиране на ноктите с гел лак. Продължителността на наникюра с гел лак е от 45 мин. до 90 мин. в зависимост от това дали се правят декорации и с каква сложност са те. 

Маникюр

   Понятието маникют датира от преди 5500г.  Започва от мъжете и се пренася  върху женските нокти. Той е важна част от външния ни вид, който поражда първото впечатление за нас у другите. Външните фактори като мръсна среда и лоша храна могат да окажат влияние върху вашите нокти, затова трябва да се полагат грижи за тях. Добре поддържаните нокти са едно от първите неща, които се забелязват у една дама. Те ни придават приличен, спретнат и чист вид. Възможностите за лакиране днес са безгранични и цветовете също. Красивите нокти са необходимост за всяка съвременна жена. Поддържането и чистотата на ноктите говори на първо място за себе уважение. 

 Маникюр  изпълнен от изключително опитен професионалист ще превърне Вашите нокти в истинско бижу. Ще Ви предложим най-новите техники за дълготрайна красота с качествен маникюр от сериите на “SNB, OPI” който задоволява напълно очакванията на взискателната и съвременна жена - здрави нокти, богати нюанси, уникална издръжливост на покритието и моментално удовлетворение от процедурата.

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Лазарна епилация/ Солариум/ Продукти/ Промции/

     Микроблейдинг / Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти / Удължаване на мигли/ Удължаване на коса Пробиване на уши /Отслабване