Студио за красота Arena of Beauty, студио за красота Arena, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, арена Пловдив,

     

 

Ноктопластика

 

Студио Arena Style  предлага ноктопластика, изграждане с акригел, трайно лакиране с продуктите на “Hand & Nail Harmony-Gelish”.

Ноктопластика с гел - гелът е еднокомпонентно средство за третиране на ноктите, което ги укрепва и насърчава растежа. Приложен върху предварително подготвени нокти, продуктът действа лечебно на нокътната плочка под лека UVA светлина, оставяйки нокътя твърд, но гъвкав и с естествен гланцов завършек. Ако се търси удължаване на нокътя, гелът се прилага върху предварително залепени удължители.

Предлага се както в наситени цветове, така и прозрачен и френски. Гелът може да се използва за покритие върху естествени нокти, за скулптуриране или само за върховете на ноктите. Също така може да се прилага и върху други системи за обработване на ноктите като фибро стъкло или акрил.

Друго предимство на този вид ноктопластика е, че тя може да се прилага на нокти с различни проблеми като:

  • нокти с разцепен слой,
  • дълбоко нацепени нокти,
  • нокти с надлъжни и с напречни бразди и др.

Ноктопластика с акрил - Акрилните нокти са много здрави и са подходящи за хора с меки и чупливи нокти. При изработката на акрила смесват полимер на прах и течен мономер, които образуват паста във вид на пластелин. Тя се нанася върху нокътя и се изчаква, докато се втвърди.

Акрилният маникюр е изключително траен и изглежда напълно естествено.Той дава повече възможности за разнообразяване на дизайна на вашите нокти. Без значение дали сте избрали художествени картини, аквариум или обемен дизайн на ноктите, всеки един от тях ще изглежда перфектно.

 

 

 

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти