Студио за красота Arena of Beauty, студио за красота Arena, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, арена Пловдив,

     

 

Педикюр

 

Студио Arena Style  предлага  козметична и терапевтична грижа за крака, спа терапии – едно истинско блаженство за уморените Ви крака.

 

  • Педикюр - краката имат нужда от същите грижи, както и ръцете. Добрата грижа за вашите крака предполага подобряване на естественото състояние на нокътя, което освен здравословно е и много естетично. В студио "НАОМИ" ще се погрижат за вашия идеален педикюр.
  • SPA педикюр
  • Лечебен педикюр
  • Парафинова терапия за крака - представлява ефективен метод за затопляне, чрез което се облекчава сковаността и болката. Изстивайки, парафиновото покритие служи като топлопроводник за проблемните области. Това облекчава болката и сковаността в крайниците. Парафинът има свойството да абсорбира и задържа топлината. Точно това го прави така ефективен за топлинна терапия. Топлината, съдържаща се в парафина, отваря порите на кожата и подхранва педикюра ви, което от своя страна позволява по-добро кръвообращение на кожата и по–бърз растеж на ноктите. Резултатът е мека и блестяща кожа в съчетание с перфектен педикюр.

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти