Студио за красота Arena Style vip, студио за красота Arena style vip, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, лазарна епилация в Пловдив, микроблейдинг, удължаване на мигли, удължаване на коса,

     

 

Удължаване на коса

 

Преди да направитe удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалистите от салона. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността и може да достигне до 2-3 години, ако се поддържа естествения и цвят. Това, което ще се случи с вградената  коса е, че тя ще се скъси, защото е нормално краищата да започнат да се чупят и „цъфтят”, вследствие на изсушаване. (Това важи и за собствената ни коса.)

По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи  са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете. 

Можете да поръчате невероятно богат избор от всякакви цветове и структури и най-важното - ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕСТЕСТВЕНИ!    

Косите от тази колекция са европейски, но могат да бъдат боядисани и естествено филирани. (за 100 см. или 100бр. кичури + 20 бонус)

 Ако имате слаба коса

Вграждат се ленти от естествена коса в основата на собствената. Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм. Обикновено за едно цялостно удължаване и сгъстяване е необходим един комплект от 100 см коса. Интервал за поддръжка от 2 до 3 месеца, в зависимост от растежа на косата.

 

Методът за вграждане на ленти е много добре изпитан и отлично оценен, не само в България а и в много други държави. Това е един от най-предпочитаните методи за удължаването на коса. Защо?

 1. Вграждането отнема около 45-50 минути, а свалянето – 15 минути

 2. Особено подходящ за много прави и меки коси, защото създава много добър обем и плътност

 3. Косата може да се обработва със сешоар и преса без никакви последствия за собствената коса (имате гаранция за това от собственика)

 4. Подходящ при много изгоряла и изтощена коса, тъй като покрива голяма част от нея

 5. При използването на този метод косата не само, че не се уврежда, но и много бързо се възстановява, защото не се налага цялостно боядисване на собствената коса (особено при русите коси)

 6. Много лесно се постига ефект на кичури чрез редуване на няколко цвята ленти

 7. Методът успешно се използва не само за удължаване, но и за сгъстяване на косата, когато се вградят 1 или 2 ленти на нивото на собствената коса. По този начин се придава красив и естествен обем.

 

Ако имате здрава коса

Вграждат се допълнителни кичури от естествена коса в основата на собствената чрез специални капсули, съобразени с вашият цвят. Цялата процедура отнема не повече от 2 часа. Обикновено са необходими около 100-120 кичура, в зависимост от желаната гъстота. Интервал за поддръжка от 4 до 6 месеца в зависимост от растежа на косата.

Предимства

Предимства на нашите методи:

 • Перфектно сливане с вашата коса

 • Подлежи на миене, ресане, боядисване и стилизиране

 • Не създава никакви проблеми при плуване, сауна и др.

 • Не изисква ежедневна поддръжка

 • Косата може да се използва около 2 години, ако не се третира химически

 •  Работи се и с коса на клиента

Качество на косите

Салоните на Дима Стил работят само с натурални, девствени коси. Селекцията и обработката на всички коси се прави изцяло на ръка - косъм по косъм. Не се прилага никаква химична обработка, поради което кутикулата на косъма е напълно запазена, косата изглежда гладка и със запазен блясък, не се заплита и може да се използва около 2 години, ако не се третира химически.

Салоните работят само с най-високо качествени коси – европейски тип, естествено къдрави и естествено руси и не използват азиатски тип коса.

Във всички салони се упражнява строг контрол на качеството на услугите и косите.

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Лазарна епилация/ Солариум/ Продукти/ Промции/

     Микроблейдинг / Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти / Удължаване на мигли/ Удължаване на коса Пробиване на уши /Отслабване