Студио за красота Arena Style vip, студио за красота Arena style vip, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, лазарна епилация в Пловдив, микроблейдинг, удължаване на мигли, удължаване на коса,

     

 

Удължаване на мигли

 

 

 

Ако миглите Ви са къси, нямат гъстота и плътност или не харесвате тяхната извивка, Студио за красота  Ви кани да се възползвате от най–новия метод за удължаване и сгъстяване на мигли, последният хит в тази област. Процедурата се извършва като за основата на собствените мигли се закрепват косъм по косъм удължителите, които впоследствие се сливат с естествените мигли на клиента.

Резултатът е удивителен, като единственото нещо, което се налага да правите, е да не използвате водоустойчиви спирали, както и разгримирващи и почистващи продукти, които не са на водна основа. Поддръжка не се налага, но трябва да имате предвид, че на определен период от време заедно с падането на собствената Ви мигла ще падне и удължителят, така че е необходимо да ни посетите отново за добавяне на още косъмчета.

Удължените мигли издържат месеци наред, ако веднъж на 2-3 седмици се прави поддръжка. В момента съществуват два вида удължаване – традиционно (по няколко мигли наведнъж) и по японска технология (залепяне мигла по мигла). Вторият тип удължаване, което предлагаме и ние, е по-практично, тъй като при него изкуствените мигли издържат много дълго. Изкуствените мигли се правят както от синтетични, така и от естествени материали (например от козина от норка или пък коприна). 

Удължаването става по следния начин – в основата на естествените ви мигли с лепило се залепят удълженията. Те биват няколко вида – най – предпочитаните са: къси (8 мм.), средни (10 мм.) и дълги (12 мм.). Най-оптимален вариант е средната дължина, тъй като изглежда по-естествено. Лепилото също бива два вида – черно и безцветно. Безцветното маскира местата на залепяне, а черното стои като очна линия.

 

 Какво не бива да забравяте: 
1. Не бива да мокрите миглите си в продължение на 2-3 часа след процедурата, тъй като лепилото трябва да хване добре. 
2. Не ползвайте мазни кремове. Те разтварят смолата. 
3. Не си търкайте очите. 
4. Не си правете маски на пара по-малко от 48 часа след удължаването. 
5. Не ползвайте водоустойчива спирала. Почистващото средство за нея съдържа масло, от което изкуствените ви мигли ще паднат. 
6. За почистване на грима от очите най-добре ползвайте гел или лосион за почистване на нормална спирала. 
7. Хлорната и морската вода могат да са вредни за удължените ви мигли. 
8. Избягвайте спането “с лице във възглавницата”.

Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота могат да придадат неповторима женственост и красота.

Студио за красотаArena Style Vip е един от първите салони, които започна да работи по методиката за вграждане на мигли “косъм по косъм” . За този период през нашите салони са минали хиляди доволни клиенти и заедно с удължаването на коса, това стана втората предпочитана услуга, защото това е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Лазарна епилация/ Солариум/ Продукти/ Промции/

     Микроблейдинг / Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти / Удължаване на мигли/ Удължаване на коса Пробиване на уши /Отслабване