Студио за красота Arena of Beauty, студио за красота Arena, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, арена Пловдив,

     

 

За нас

 

 

 

         

 Добре дошли в по-различеното

Студио за красота  Arena Style

Фотоепилация

 

Какво е фотоепилация? 

Предимствата на фотоепилацията са много - тя е най-съвременният, най-ефективният и най-дълготрайният метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Принципът на фотоепилацията се базира на действието на импулсната светлина, която достига до основата на косъма - фоликула и го разрушава. Светлинните импулси се поглъщат от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се преобразуват в топлинни, които от своя страна нагряват и разрушават корена на косъма, без да нараняват повърхността на кожата. Тук е важно да споменем, че цветът на косъмчетата има голямо значение при процедурите. Тъмните косми съдържат повече меланин, отколкото светлите или побелелите. Поради тази причина, фотоепилацията е най-ефективна при тъмно окосмяване и по-слабо ефективна при светло. Колкото до побелелите косми, при тях изобщо не се прилага методът на фотоепилацията, тъй като в тях изобщо няма съдържание на меланин. Може да се прилага върху всички зони на тялото. 

 

Ако твърде дълго сте отлагали, ако сте изпълнени с колебания, ако искате да станете други, или най-после да бъдете самите себе си...- може би е време за промяна? Радвамe се, че сте тук.

Дали харесвате класическия стил, или сте очаровани от ексцентричните идеи ...елате да поговорим. От тук всички си тръгват с усмивка

Ние сме  - Мери, Милена, Лили, Мая, Диляна, Дарина, Неси, Теди, Рени, Мари и др.майстори фризьори, козметици, маникюр, стилисти-консултанти, специализирали и работила в Гърция, Германия, Франция и Турциясъстезавали сме се в национални отбори по фризьорство. Притежаваме награди и отличия.

Сега сме  консултанти-преподаватели и действащи топ-фризьори в самостоятелно студио за красота Arena Style Винаги сме готови за нови предложения и ангажименти. Отзоваваме се на покани, свързани с нашата професия и ценз.

Съществува известно твърдение ''Красивите по-лесно живеят''.


        Наистина красивите хора имат по-големи шансове за намиране на работа, взимат средно по-голяма заплата, по-бързо се издигат по социалната стълбица.
        Привлекателните жени постигат успехи благодарение не само на своя чар. Tе също така се явяват и по-силни личности, притежават по-развита интуиция и са по-общителни от техните по-малко привлекателни приятелки. Дълги години девизът на мъжете беше '' Жената е длъжна, мъжът може'', то съвременният мъж, който се стреми към успех в живота, най-накрая е повярвал в мита за красотата. 

        Красотата е необходима не само за да се намери партньор за ''щастието в личния живот'', но тя дава неоспорими преимущества в професионалният живот. За нарасналия в последно време интерес на мъжете към естетическата страна на живота говори постоянното увеличаване на услугите за мъже. 

        Поради тази причина ние се стремим да помогнем за Вашия успех с професионални услуги и постоянното им обновяване.

        Вярваме, че всеки човек има чар и няма да сгрешим ако кажем, че красотата не е мода, а лично притежание на всеки един от нас. Екипът ни е обучен върху тази философия и работата ни е да правим клиентите си да изглеждат и да се чувстват фантастично красиви и желани.

        Виждането ни за МОДЕРНО е това, което би Ви подхождало най-добре като стил, цвят и индивидуално излъчване. За нас би било огромно удоволствие, ако успеем да Ви дадем това усещане и разбиране.

 

        Доброто подстригване е свързано с технически умения и творческо виждане - това е което ние в студио за красота Arena Style  предлагаме на всеки един клиент.

 

Надяваме се и вярваме при нас да откриете професионализъм,

приятно посрещане в приятелска атмосфера

и поне частица домашен уют, които се стремим да Ви осигурим.

 

 

           

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти